Pravno zaščito in zastopanje KSS svojim sindikatom in članom zagotavlja s Pravno službo KSS z odvetniki.

Pravna služba KSS
odvetniki
Trg svobode 26
2310 Slovenska Bistrica
   e-pošta:
   telefonska številka:     telefax številka:
  Pravnasluzba@konfederacijasindikatov.si
  059 / 107 - 256
  059 / 106 - 663

Za člane SORS so za informacije v zvezi s pravnimi postopki v Pravni službi KSS z odvetniki najlažje dosegljivi na e-poštnem naslovu: Pravnaslužba@konfederacijasindikatov.si

Vsem članom SORS svetujemo, da se s vprašanji za pravno službo najprej obračajo na vodstvo sindikata, nato bomo za na njih zadeve urejevali v dogovoru s KSS. Uradne ure za pravno pomoč KSS so od ponedeljka do četrtka od 09:00 do 12:00 ure in od 14:00 do 15:00 ure ter v petek med 09:00 in 12:00 uro.

Možen je tudi obisk in posvet s KSS, pravno službo ali odvetnikom po predhodni najavi oz. dogovoru v Slovenski Bistrici ali Ljubljani. Za obisk in posvet je potrebna predhodna najava pri sekretarju ali predsedniku KSS, oz. se posvet uskladi z vodjo PRSL KSS Nušo Mesarič.

Prostori za posvet so v Slovenski Bistrici - pisarna na naslovu Trg svobode 26f, Slovenska Bistrica.

Pooblastilo pooblaščenemu odvetniku KSS